dimecres, 28 de març del 2007

Foto!!! (flikr vs ringo)

Per compartir les fotos amb els familiars, coneguts o amb tot el mon hi ha diverses opcions a la xarxa. N'hi ha de gratuïtes i n'hi ha de pagament.
El cas de Ringo es tracta d'una comunitat d'amics que comparteixen fotos, es sustenta de la publicitat, concretament dels accesos dels usuaris a la publicitat. Podríem dir que és l'opció més senzilla per compartir les fotos de les vacances o dels grups d'amics. La qualitat de la imatge és acceptable.
Flikr en canvi és també una comunitat però com que té moltes més prestacions i la qualitat de les fotos és bastant bona, és una opció casi professional. Pots tenir un compte gratuït però amb limitació mensual de fotos que hi pots insertar.. Hi ha l'opció d'augmentar les capacitats del compte per poder organitzar les teves fotos i tenir més "sets" ( La opció gratuïta et deixa crear només 3 "sets" o albums de fotos) Per això serveix de plataforma per molts aficionats a la fotografia (digital, evidentment) i està ple de les creacions de força artistes. Fotos retocades amb fotoshop, o una mica d'experimentació. La veritat és que és un arxiu d'imatges de tot el mon impessionant!
Amb les característiques de les fotografies hi apareix automàticament la marca i el model de la càmara que ha fet les fotografies ( en vaig pujar alguna feta amb el mòbil que, tot i que no es veu gens malament, no identifica ni marca ni model... )
Et permet unir-te a grups i compartir fotografies de les teves mascotes o de moltíssims temes diferents com per exemple sabates.
El millor és que tens l'opció de situar-les al mapa del mon.
En el meu cas.. crec que hi estic casi enganxada!!

salut!!

3 comentaris:

jsequero ha dit...

Molt interessant. pot ser molt interessant compartir fotos amb gent amb els mateixos hobbies, mascotes, etc. Jo no pertany a cap d'aquesta comunitats però després de llegir el teu artícle miraré a veure si trobo gent tan rara com jo...jajajaja
jsequero sequero.blogia.com

lida ha dit...

ui! compte que enganxa moltíssim...
molta sort, podràs veure que comparat amb el que es pot trobar, som gent ben normaleta

Leonor de Diego Trepat ha dit...

el tema és molt interessant per l'amant de la fotografia, encara que no es el meu cas... hi ha llocs on també es comparteixen fotografies de llocs de viatge, cosa que et perme agafar una idea molt viva del lloc que t'interessa visitar.

Leonor.