diumenge, 29 d’abril del 2007

el millor lloc per allotjar un blog

Companys, companyes m'heu d'ajudar...
Estic intentant saber quin és el millor lloc on allotjar un blog. Jo fins ara creia que era Blogger.. però tinc els meus dubtes.. l'altre dia vaig estar provant wordpress i em va agradar força.. per això m'agradaria que m'ajudessiua votant els tres blogsites al lateral dret d'aquest bloc.
gràcies!!

4 comentaris:

mnovoam ha dit...

Què xula aquesta enquesta, Lídia! Et puc ajudar poc, però, a mi Blogger em va bé però no sé massa dels altres. Wordpress, de totes maneres, té la millor fama...

Àngels

Eva ha dit...

Lidia,
no sé quin pot ser millor, suposo que depèn de les necessitats, de totes maneres has vist OBOLOG? (www.obolog.com). És senzilla pero està bé. aquests dies tb he descobert el NIREBLOG.

Ismael Peña-López ha dit...

WordPress sense cap mena de dubte. Si no vols tenir un hostatjament propi, WordPress.com.

El dia que decideixis que ho vols tenir tot a casa, l'eina d'exportació és molt bona... sobretot si importes a una instal·lació de WordPress (WordPress.org), que és la millor opció en cas de voler-ho al teu propi servidor ;)

lida ha dit...

Moltes gràcies! si, el que he vist de wordpress m'ha deixat impressionada... de fet la meva idea és crear un petit monstre on tingui tots els meus "blogs" i altres funcionalitats junts.. de moment tinc el domini, n'estic aprenent... ara només és un "parking" (http://www.gatxan.com)

fins ara!!